Felanmälan - ej akut

Covid-19

Pandemin och smittspridningen fortsätter tyvärr att öka.
Vi följer regeringens och FHMs restriktioner och försöker undvika att vara en del av smittspridningen.

Det innebär att vi försöker undvika hembesök såvida det inte är en akut felanmälan. Dock avgör våra tekniker själva om de riskfritt kan besöka en boende eller inte.

Alla bilar samt kundtjänst är utrustade med handsprit och alla på EFS AB har tillgång till munskydd.

Är ärendet av akut art, ex vatten som står och sprutar, totalstopp i avlopp/kommer upp vatten från avlopp – meddela oss om ni är hemma pga sjukdom så att vi kan ta till de åtgärder som behövs för att minimera riskerna.

Tack för att du hjälper oss minska smittspridningen!

Notiser

Covid-19

Pandemin och smittspridningen fortsätter tyvärr att öka.Vi följer regeringens och FHMs restriktioner och försöker undvika att vara en del av smittspridningen. Det innebär att vi försöker undvika hembesök såvida det inte är en akut felanmälan. Dock avgör våra tekniker själva om de riskfritt kan besöka en boende eller inte. Alla bilar samt kundtjänst är utrustade med handsprit och alla på EFS AB har tillgång till munskydd. Är ärendet av akut art, ex vatten som står och sprutar, totalstopp i avlopp/kommer upp vatten från avlopp – meddela oss om ni är hemma pga sjukdom så att vi kan ta till de åtgärder som behövs för att minimera riskerna. Tack för att du hjälper oss minska smittspridningen!

Läs mer →

Registrera din felanmälan via vårt webbformulär

Alla felanmälningar hanteras elektroniskt av vårt ärendehanteringssystem Pondus Pro. När du skickar din felanmälan via vårt webbformulär så blir det registrerat på korrekt sätt.

Välj detta alternativ för alla typer av felanmälningar du vill skicka via nätet. Har du en bild på felet/skadan kan du även bifoga denna till din anmälan. Du får sedan bekräftelse till din e-post på att anmälan noterats samt även när jobbet är utfört.

För ärenden som inte gäller vanlig felanmälan och om ärendet är akut hittar du all kontaktinfo på sidan Kontakt & Jour

Ärenden som vi tar emot här

  • Fel i bostaden eller fastigheten (ej akuta ärenden)
  • Nycklar
  • Taggar
  • Namnändringar
  • Elektroniska namntavlor
  • Porttelefoner
  • Passagebehörigheter

Om du vill ändra något i porttelefon/elektroniska namntavlor fyll i de du vill ändra via webbformuläret ovan så utför vi åtgärden direkt i systemet efter en dubbelkontroll med dig.

Felanmälan EFSAB

Gäller det något annat?

För övriga ärenden där du vill kontakta en viss person eller om ärendet är akut kan du med fördel istället söka rätt kontaktväg på vår kontaktsida där du också hittar vår kundtjänst.

Inlogg för Brfs styrelse

Om ni tappat bort inloggningen, kontakta Sophie på Kundtjänst.

Scroll to Top